Te + Én

Jelek, hogy a párod nem fog elvenni feleségül

Hiába erőltetné sok nő, hogy bizonyos idő után már legyen házasság abból a kapcsolatból, ha férfi nem akarja, arra vannak nagyon is ráutaló jelek. És jobb, ha időben felismered őket.

A legszembetűnőbb jelek egyike, ha sosem tervez veled közös programot. Vannak, mert te nem hagyod, és igenis mentek, kirándultok, moziba, étterembe, de mindez csak rajtad múlik. Ha ő nem kezdeményezi, akkor könnyen lehet, hogy az egész kapcsolatot nem gondolja komolyan. Ahogyan az is erre utal, ha nem ismered a barátait – miközben ő akár hetente is találkozik velük – és az sem merült még fel, hogy a szüleinek bemutasson.

Fotó: Unsplash.com/Tom the photographer

Fotó: Unsplash.com/Tom the photographer

Ezek még friss kapcsolat esetén érthetőek is, de egy év után már inkább gyanús. De az is, ha a döntéseiben sem kéri ki a tanácsod, vagy legalább a véleményed. Főleg olyanban, ami mondjuk téged is érint – akár egy munkahely váltás, költözés.

Ha felhozod neki az esküvő témát inkább csak hárít, vagy rosszabb esetben mellébeszél. Soha nem ad egyenes választ, de mégis olyanokat mond, amivel meg tud nyugtatni, de ez inkább csak átverés, és jobb, ha átlátsz rajta.

Ahogyan az is csalóka, ha megígér valamit, majd az utolsó pillanatban – nagyon is hihető – magyarázattal szolgál. Ilyen lehet egy előre kitűzött nyaralás, vagy, hogy elmegy veled a barátnőd esküvőjére. Ha ígérete ellenére nem így tesz, jobb, ha elkezdesz kételkedni.