×

Te + Én

Ez már több mint barátság?

Minden alkalmat megragad, hogy találkozzatok, előreenged, ő fizet… milyen jelek utalhatnak még arra, hogy ez a férfi nem jóbarátként, hanem udvarlóként szeretne szerepelni az életedben?

Illusztráció (Fotó: Unsplash)

1. Figyel a részletekre – Ha azonnal észreveszi az új frizurát, szemhéjfestéket, sálat, és meg is dicséri, illetve ha vissza tudja idézni a beszélgetéseiteket, sőt, arra is emlékszik, mit mondtál neki két héttel korábban az exedről – nyilván megjegyzi, mert ha összejöttök, ő nem akarja elkövetni ugyanazt a hibát –, az már valószínűleg többet jelezhet barátságnál.

2. Ne csak a szavaira figyelj – Lehet, hogy jól adja a laza legjobb barátodat, de közben folyton mosolyog, olykor megsimogatja a kezed, az arcod, közelebb hajol beszéd közben, és kihasználja a lehetőséget, ha átkarolhat, akkor ez a férfi nagyon vonzódik hozzád!

3. Bemutat a családjának – Ha tudod róla, hogy csak a számára legfontosabbakat mutatja be a családjának, és téged elhív egy vasárnapi ebédre a szülői házába, vagy a következő hétvégére az anyukájával szervez nektek hármasban közös programot, akkor gyanakodj arra, hogy hú, tényleg nagyon bejössz neki.

+1. Ajándékot ad – Vesz valami apróságot, mert te jutottál eszébe róla a boltban, vagy a kedvenc csokiddal vár az esti találkozón, mert tudja, hogy rossz napod volt, esetleg ha művészlélek, verset vagy dalt ír rólad… mik ezek, ha nem annak őszinte jelei, hogy odáig van érted?!