×

Te + Én

Szingliként is bátran menjünk esküvőre

Egyedülállóként sokszor érezhetjük kényelmetlenül magunkat nagyobb társaságban, pláne, ha több turbékoló pár is van körülöttünk. Ez az érzés csak hatványozódik, ha esküvőre vagyunk hivatalosak.

A meghívó már az asztalunkon pihen, a tökéletes alkalmi ruha is megvan, mégsem vagyunk lelkesek a közelgő lagzi miatt. Partner nélkül érkezni egy barátunk, rokonunk esküvőjére felerősítheti bennünk az olyan negatív érzéseket, mint a magány, a csalódottság és a düh. Hogy ne legyen úrrá rajtunk a teljes lehangoltság, tartsuk szem előtt az alábbiakat.

(Fotó: unsplash.com)

A negatív gondolatokkal nem megyünk semmire

Ha már egyszer úgy döntöttünk, hogy elmegyünk az esküvőre, ne ostorozzuk magunkat olyan gondolatokkal, hogy „örökre egyedül maradok”, vagy „biztos bennem van a hiba”. Inkább élvezzük a finom ételeket, a vidám hangulatot és a zenét!

Készüljünk fel a kihívást jelentő pillanatokra

Legyen tervünk minden olyan szituációra, ami elronthatja a hangulatunkat. Ha az alkoholtól eluralkodik rajtunk a melankólia, állítsunk fel magunknak egy limitet, és semmi esetre se lépjük át. Ha egyedül találjuk magunkat az asztalnál, sétáljunk körbe és érdeklődjünk a vendégektől, honnan ismerik a párt – a lényeg, hogy keressük mások társaságát!

Élvezzük a saját társaságunk

Minél jobban érezzük magunkat a saját társaságunkban, annál magabiztosabbak leszünk egy párkapcsolatban is. Egyedülállóként érkezni egy esküvőre remek lehetőséget kínál arra, hogy trenírozzuk magunkat e téren. Sugározzuk azt mindenki felé, hogy teljesen elégedettek vagyunk önmagunkkal és ezzel a helyzettel!