×

Szerelem

Öt vonzó női tulajdonság, amiért megőrülnek a férfiak

Sokszor, sok helyen volt már kérdés, hogy a belső vagy a külső tulajdonságok számítanak-e, illetve hogy kinek melyik fontosabb. És persze rendre a belső tulajdonságok győznek, hiszen a külcsínnél fontosabb a belbecs. Talán olykor mást mutatnak, de egy igazi férfi is így van ezzel, a nő belső tulajdonságai sokszor fontosabbak annál, hány kilót is mutat a mérleg. Íme 5 vonzó női tulajdonság, ami minden férfit levesz a lábáról. De egy mindenekfelett.

Szenvedély

Mindenki másért lelkesedik. Van, aki szeret sütni, főzni, más olvasni, sportolni, kirándulni, enni, vagy a kutyával foglalkozni – de ha szenvedéllyel teszi ezt egy nő, azt állítólag nagyon is értékelik a férfiak. Hiszen meglehetősen lehengerlő lehet a számukra, amikor olyan lelkesen, nagy rajongással mesélünk nekik egy könyvről vagy filmről, vagy úgy sürgünk-forgunk a konyhában, mintha műalkotást készítenénk – és készítünk is, természetesen.

Intelligencia

A férfiak szeretik, ha egy nőnek vannak a fejében gondolatok, tévedés, hogy a szép, de butus lányokért vannak oda. Egy igazi férfi, aki valódi társra vágyik, az állítólag olyan nőt keres, aki intelligens, akivel jókat tud beszélgetni, akár vitatkozni is egy témáról, elméletről vagy színdarabról, mert van véleménye, van gondolata a nőnek az őt körülvevő világról.

Illusztráció (Fotó: Unsplash)

Humor

Az élet sója, ami ugyancsak fontos egy nőben a férfiak szerint. A jókedv, a mosoly, egy jó poén mindig elragadó, a férfiak szeretik, ha a mellettük lévő nő nincs besavanyodva, nemcsak panaszkodik vagy mindig rosszkedvű, hanem igenis vidám és vicces, és szórakoztató.

Önbizalom, magabiztosság

Legyünk jóban önmagunkkal, fogadjuk el, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, és legyünk erre büszkék – persze nem az önteltségről beszélünk, de az egészséges önbizalom vonzó női tulajdonság a férfiak szemében. Amikor hiszünk önmagunkban, tudjuk, hogy bármire képesek vagyunk.

Függetlenség

Talán az összes közül a legvonzóbb. Mert egy független nő lehet tökéletes társ egy férfi oldalán, akivel az életük végéig együtt élnek szeretetben, a nő még sincs kiszolgáltatva a férfinak, ahogyan fordítva sem. Egyenrangú felek kapcsolatáról van szó, egy olyan együttlétben, ahol senki sem több vagy kevesebb a másiknál. Ahol mindkét félnek van saját élete, viszont együtt is jól működnek. A függetlenség állítólag az egyik legérdekesebb, legizgalmasabb, legvonzóbb tulajdonsága egy nőnek a férfiak szerint.