Te + Én

Születési dátumunk befolyásolja, mitől vagyunk leginkább vonzóak

Akár hiszünk benne, akár nem, érdekes lehet böngészni a különböző asztrológiai útmutatásokat – születési dátumunk segítségével sok mindent megtudhatunk önmagunkról, kezdve az alapvető személyiségjegyeinktől a szerelmi életünk alakulásáig. Most arra kaphatunk választ, hogy a születésünk napja szerint mely tulajdonságunk vonzza legjobban a férfiakat.

Fotó: pexels.com

Hétfő

Akik hétfőn születtek, különlegesen erős empatikus képességekkel rendelkeznek. Egyből megérzik, ha valakinek segítségre van szüksége, még ha az illető nem is mondja ki. Gondoskodók és mindenkivel törődnek maguk körül, ami a férfiak szemében egy nagyon vonzó tulajdonság.

Kedd

Ha keddre esett a születésünk, mindenbe szenvedéllyel és hatalmas lelkesedéssel fogunk bele. Ez lehet munka, hobbi vagy szerelem, és nem csoda, ha ezzel elcsavarjuk a férfiak fejét.

Szerda

A szerdán születettek nagyon jó beszélgetőpartnerek, és hallgatni is jól tudnak. Emellett remek humorérzékkel rendelkeznek, amit imádnak a férfiak.

Csütörtök

Akik csütörtökön születtek, rendkívül nyugodt, higgadt személyiségek, nehéz őket kibillenteni a harmóniából. Ezt a lelki állapotot képesek átültetni azokra is, akik a közelükben vannak, ezért egy férfi igazi megnyugvásra lelhet mellettük.

Péntek

A pénteki nap szülöttei magabiztosak, rendkívül nőiesek és érzékiek. Elemi erővel vonzzák a férfiakat, az igazi NŐ-t testesítik meg számukra.

Szombat

A szombaton születettek határozottak, pontosan tudják, mire vágynak, és ezért mindent meg is tesznek. A férfiak számára imponáló ez a céltudatosság, ugyanakkor rendesen meg kell harcolniuk egy ilyen nő kegyeiért, ez pedig még izgalmasabbá teszi nekik az udvarlást.

Vasárnap

Ha vasárnap születtünk, kicsattanó vidámság jellemez minket, mindenkit képesek vagyunk jó kedvre deríteni a környezetünkben. Hihetetlenül kreatívak vagyunk, szeretünk újat, egyedit  alkotni. Igazi kincset látnak bennünk a férfiak.