×

Te + Én

Ennek a négy férfitípusnak nehéz ellenállni

Létezik pár olyan különleges férfi személyiség, akikhez akaratunk ellenére is vonzódunk, bárhogy is küzdünk ellene.

Összeszedtünk 5 típust, akik viselkedésükkel, jellemükkel bármelyik nőt leveszik a lábukról. Még akkor is, ha esetleg nem ez a férfi lesz élete párja.

Illusztráció (Fotó: Unsplash.com)

A lehengerlően magabiztos férfi

Teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak róla, hogy ki kritizálja, hogy ki szereti, ennek a férfinak az önmagába vetett hite megingathatatlan. Ez az erő és férfias önbizalom pedig elképesztően vonzó tud lenni. Ha egy ilyen férfi típusnak megtetszel, bárhogy is próbálod majd kikosarazni, addig fog ostromolni szerelmével, míg végül tuti beadod a derekad.

A zseni férfi

Ha egy férfi kimagaslóan intelligens, azzal minden beszélgetés egy igazi kihívás, melyet mi nők imádunk, hiszen nincs annál szexibb, mint amikor egy férfi magyaráz el nekünk valamit, amit azelőtt nem értettünk. Nincs olyan téma, amiben ne tudna megnyilvánulni, rendkívül szellemes, és intelligenciájából adódóan, képes figyelni is a másikra, így a beszélgetések nagyon is kétoldalúak. Az udvarlás terén, pedig pontosan ki fogja találni, hogy mi az a kedves gesztus, amitől majd elolvadsz.

A gentleman típus

Ez a férfi kicsit olyan, mintha egy 50-es évekbeli filmből lépett volna elő és sajnos manapság már nem sok ilyennel találkozhatunk. Azért nem kell elszomorodni, mert természetesen akad belőlük még néhány példány a Földön. Mindig udvarias, előzékeny, kihúzza neked a széket, rózsát hoz az első randevún és hihetetlenül sármos. Ez a típus attól is ilyen udvarias, mert nagyon érzékeny lélek, így komolyan veszi a romantikát és őszintén érdekli a nő érzései, gondolatai. Emellett még igen önérzetes is, így nem szereti, ha sértegetik, és menekül a harsány, trágár nőktől.

A művész

Évszázadok óta létezik az úgynevezett művész-múzsa szerelem, melynél talán kevés romantikusabb dolog létezik. Ez a típus valamilyen alkotásban fogja kifejezni neked a szerelmét, akár egy versben, zenében, festményben, regényben, ez pedig olyan ajándék, melyhez a legdrágább ékszer sem fogható. Művészlelkéből adódó szeszélyes és titokzatos, mégis ez a vonzó benne. Hihetetlen kihívást jelent ez a típus a nőknek, hisz a művésznél nincs érzékenyebb ember, mi nők pedig, tényleg imádjuk a kihívásokat!