×

Te + Én

Nem véletlen, hogy akkor kezdenek ki veled, amikor foglalt vagy

Ismerős a szitu? Amikor épp egyedül vagy, és a barátnőiddel elmentek egy bárba, még csak rád sem néz senki? Ám, mikor végre megismerkedsz valakivel, hirtelen számos hódolód akad...

Nos, ez a jelenség gyakoribb, mint hinnéd, most megtudhatod, mik az okai.

Illusztráció (Fotó: Unsplash.com)

Megnő az önbizalmad

Bár ez a megállapítás már a fülünkön jön ki, de van benne valami. A férfiaknak külön radarjuk van arra, hogy kiszagolják, ha egy nő bizonytalan vagy kétségbeesett. Viszont, amikor újult erővel lépsz ki az utcára, mert tudod, hogy valakinek tetszel, nem meglepő, hogy utánad fordulnak a férfiak. A magabiztosság a legszexisebb tulajdonság, és nem mindig kell hozzá egy férfi. Ha nem hajszolod a szerelmet, és elfogadod, hogy most szingli időszakon kell átmenned, ugyanúgy visszatérhet az önbizalmad, mint amikor épp kapcsolatban vagy.

Lazább vagy a férfiakkal

Mivel már megtaláltad a zsánered, nem úgy tekintesz minden férfira, mint a lehetséges párodra. A férfiak nagyon vonzódnak ahhoz a nőhöz, aki kedves és barátságos velük. Ha viszont szingliként megtetszik valaki, önkéntelenül is megváltozik a személyiséged, mert minden pillanatban arra figyelsz, hogy a legjobb formádat hozd. Pontosan azért fogod felkelteni a többi férfi figyelmét, mert számodra nincs tétje, hogy kivel, hogyan viselkedsz.

Felkelted a pasikban a vadászösztönt

A tiltott gyümölcsnél nincs édesebb, pláne, ha a férfiak azt érzik, van esélyük nálad. Ez különösen akkor igaz, amikor még friss a kapcsolatod, mert ebben az időszakban ragyogsz a szerelemtől, ráadásul tudjuk, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb.