×

Te + Én

A hosszú párkapcsolat alatt sem szabad megfeledkezni a randikról

A hosszú távú kapcsolatok egyik veszélye, hogy mikor elmúlik a kezdeti, izgalmakkal teli randiidőszak, egy idő után azon kapjuk magunkat, hogy már hetek óta nem volt olyan alkalom, hogy kettesben töltöttünk volna a partnerünkkel egy romantikus estét egy étteremben, parkban vagy moziban. Pedig érdemes odafigyelni erre is.

Fotó: pexels.com/brucemars

Az világos, hogy mindenki dolgozik, sok a munka, kevés a szabadidő, ráadásul fáradtak vagyunk, mire végre hazaérünk, de ne kényelmesedjünk el annyira, hogy belenyugszunk: már régóta együtt vagyunk, nézzünk tévét, aztán aludjunk. Szervezzünk munka utáni randevút a szerelmünkkel, találkozzunk a kedvenc helyünkön, vagy fedezzünk fel egy teljesen ismeretlen éttermet együtt, ahogyan a kezdetekben. Még a beszélgetések is másmilyenek egy kockás abrosz és gyertyaláng mellett.

Már említettük a romantikát: ezt se hagyjuk elveszni! Gyakoroljuk, például szemezzünk a párunkkal, amikor társaságban vagyunk, vagy csak fogjuk meg a kezét akkor, amikor nem számít rá, mondjuk miközben vásárolunk, vagy sorban állunk a jegyekért. A kettőnk közötti vibrálás garantált, ahogyan az is, hogy ezt a gesztust egy lágy csók kíséri majd.

Legyünk spontánok! A megszokott, hétköznapi rutinba is csempészhetünk izgalmat egy kis rögtönzött mókázással. Például álljunk meg hazafelé egy cukrászdában, vagy este beszéljük meg, hogy másnapra mindketten beteget jelentünk a munkahelyünkön, és kiránduljunk egy nagyot a közelben! Utazzunk el hosszú hétvégére, vagy dobjuk fel a vacsorát két gyertyával és francia sanzonokkal.

Közös élmények, közös nevetés

Írjunk egymásnak kedves üzeneteket, és persze a hálószobában is újíthatunk: a megszokott pózok helyett próbáljunk ki újakat, vásároljunk szexi fehérneműt, vagy valósítsuk meg azokat a szituációkat, amikről már régóta fantáziálunk.

De bármivel is szeretnénk egy kicsit feldobni a hosszú távú kapcsolatot, ne feledjük, az a legfontosabb, hogy mindketten jól érezzük magunkat, mert a közös élmények és a közös nevetések értéke felbecsülhetetlen.