Te + Én

Romantikus élmények, amik ébren tartják a tüzet

Lépten-nyomon találhatunk egy kis romantikát, ha nyitottak vagyunk rá. Márpedig a kikapcsolódásra és a közös élményekre mindig érdemes figyelmet fordítanunk.

Ha sokáig szeretnénk ébren tartani a lángot a kapcsolatban, akkor érdemes előtérbe helyeznünk a romantikát, és tudatosan is figyelnünk arra, hogy időről időre kellemes élményekben legyen részünk együtt. Ehhez pedig nem kell nagy dolgokra gondolnunk, az apró gesztusok éppen olyan sokat számítanak.

Last minute kirándulás

Az utazás a legromantikusabb élmények közé tartozik, és bár a hosszas tervezgetés is élvezetes, egy meglepetésszerű, spontán kiruccanás igazán izgalmas módja annak, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, ráadásul mindezt pénztárcakímélő módon tegyük. Akár már egy-két nap egy másik helyen is nagyszerű módja lehet annak, hogy megajándékozzuk magunkat és egymást. Az utazás bizonyítottan összekovácsol minket, segít, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, és a hatékonyabb problémamegoldásban is hasznunkra válhat.

unsplash.com/rawpixel

Fotó: unsplash.com/rawpixel

Megnézni a napfelkeltét

A naplemente és a napfelkelte az egyik legromantikusabb és legspirituálisabb hétköznapi esemény. Míg a naplementenézés alapkelléke a romantikus repertoárnak, a napfelkelte már kisebb népszerűségnek örvend. Persze, a legjobb, ha ezt egyenesen a szobából, egy forró ital és néhány takaró társaságában tesszük, de az sem utolsó élmény, ha korán kezdődő kirándulás közben vagyunk tanúi e szép jelenségnek.

Szerelmes levelet írni egymásnak

A kézzel írott üzenetek varázsa nem veszett el akkor sem, hogy ha manapság elsősorban az online eszközökkel kommunikálunk. Csempésszünk néhány szívet melengető sort a kedvesünk zsebébe, mondjuk el neki, miért szeretjük, és miért vagyunk hálásak neki, és hogyan változtatta meg az életünket a vele való találkozás.