×

Te + Én

Párkapcsolati hibák, amikkel csak magad alatt vágod a fát

Az alábbi párkapcsolati hibákat kerüld el, ha azt szeretnéd, hogy a kapcsolatod tartós és boldog legyen.

megcsalás_párkapcsolat_veszekedés

1. Túl nagyok az elvárásaid, és ezt hangoztatod is – Azt szeretnéd, ha a párod sikeres lenne a munkájában, segítene neked a ház körül, szabadidejében verseket vagy zenét írna neked, lenne ideje, kedve és pénze drága programokra vinni téged… ha mindez még csak a listád eleje, és te rendszeresen szembesíted a párodat vágyaid hosszú sorával, akkor ideje egy picit visszább venni az elvárásaidból. Mert nincs férfi, aki ezeket mind tudná teljesíteni, bármennyire szeret is.

2. Nem támogatod, csak kritizálod őt – Mindenki követhet el hibákat, és ha ez megesett a pároddal, akkor ne azt hangoztasd, mekkora lúzer, hanem állj mellé és támogasd. Gondolj csak bele, neked hogy esne ez az egész, ha a helyében lennél?!

3. Szexszel zsarolod – Ez a legrosszabb, amit tehetsz: nemcsak a kapcsolatot rengeti meg, hanem ha rendszeressé válik, a kettőtök közti intimitásnak nagy valószínűséggel lőttek is…

4. Túl rövid pórázon tartod, mégis féltékenykedsz – Már attól kiborulsz, ha kimondja egy kolléganője nevét? Számon kéred, mert rámosolygott az eladólányra a boltban? Ne rendezz jelenetet, inkább tanulj meg bízni benne. Hidd el, a hosszú póráz a tartós kapcsolat egyik alapja!