Te + Én

Ebből tudhatod, hogy igazán tetszel neki

A testbeszéd nem hazudik. Hiába mondunk bármit, akaratlan mozdulataink elárulják, hogy igazából mit is érzünk.

Vannak szándékos gesztusaink, de vannak teljesen automatikusak és tudattalanok. Behozhatatlan előnyre teszel szert, ha ismered a testbeszéd jeleket. Az életnek nincs is olyan területe, ahol ne vennéd hasznát ennek a tudásnak. Ha figyelsz rájuk, olyan jeleket küldhetsz annak, aki tetszik neked, amik finomak, de tudatják a másikkal, hogy valamit szeretnél. S ami talán még ennél is fontosabb te is rögtön észreveszed, ha tetszel a másiknak.

Illusztráció (Fotó: Unsplash.com)

A legegyértelműbb jelek

Ha egy férfinak tetszünk, akkor a cipője orra biztosan felénk néz. Ingje, pulóverje nyakát igazgatja. Beletúr a hajába, kicsit agresszív tartást vesz fel.

Ha egy nő akarja felhívni magára a figyelmet, nyalogatja a száját, dobálja a haját, gyakran fordítja úgy a kezét, hogy jól látszódjon a csuklója, vagy éppen néha kibillenti a sarkát a magas sarkú cipőből.

A már meglévő párkapcsolatban is megállapíthatod, hogy a párod szeret-e még

Ha társaságban, mondjuk beszélgettek valakivel, figyeld meg vállatok összeér e, lábfejetek azonos irányba fordul e? Ha igen biztos, hogy kapcsolatotok rendben van érzelmileg. Az egymás közötti távolságok is árulkodóak lehetnek. Ha úgy érzitek jól magatokat, hogy a kettőtök közti távolság kisebb, mint körülbelül fél méter, akkor nagyon közeli kapcsolatban vagytok egymással. Ha az egyikőtök folyton közelebb lép, de a másik viszont hátrál, baj lehet.