Te + Én

Mit eszünk rajtuk? Tulajdonságok, melyeknek nem tudunk ellenállni

Hogy mitől lesz egy férfi jó megjelenésű vagy egyenesen ellenállhatatlanul vonzó? Valószínűleg minden nő számára vannak fontos dolgok, amiket keres egy férfiban, de az kétségtelennek tűnik, hogy valahogy el kell jutnunk addig, hogy hagyjuk magunkat levenni a lábunkról. Az első benyomás fontos, ez pedig többek között a megjelenésen, a viselkedésen múlik. Mutatjuk is: ennek a 4 jellemzőnek nem tudnak ellenállni a nők.

Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy belépett a helyiségbe egy férfi, és annyira vonzónak tűnt a számunkra, hogy egyszerűen nem tudtuk levenni róla a szemünket. Ha visszagondolunk erre a pillanatra, vajon meg tudjuk-e mondani, hogy mi volt olyan magával ragadó benne? A kisugárzása, a sármja – persze, de a szakemberek ennél sokkal jobban belementek a részletekbe. Íme ennek az eredménye: ennek a 4 jellemzőnek nem tudnak ellenállni a nők.

Illusztráció (Fotó: Unsplash.com)

Egyenes testtartás

Egy magabiztos férfi ugyanis kihúzza magát. Nem görnyed, nem húzza be a vállát, nem roskad magába, hanem úgy jár, mintha mindenkit ismerne. Persze fontos, hogy meghúzzuk a határt: nem arrogáns, nem nagyképű, csak éppen tudja, hogy ki ő és hogy mit akar – legalábbis ezt sugározza magáról. Ehhez hozzájárul, hogy odafigyel a külsejére, a testére és az öltözködésére.

Erősek és határozottak

Szinte az előzőből következik, hogy a vonzó férfiak erőt és határozottságot sugallnak. Ha belenézünk a szemébe, azonnal tudjuk: szükségünk van rá, hogy mellettünk legyen, megvédjen, támogasson bennünket. Egyszerűen biztonságban érezzük magunkat már attól, hogy egy helyiségben vagyunk vele. Valahogy kitűnik a többi férfi közül, és minden nő őt figyeli.

Férfiak és nem kisfiúk

Férfias erő sugárzik róluk, érezzük, ha a közelükben vagyunk. Már túllépett a kisfiús léten és igazi férfivá vált, aki nem drámázik, türelmes, működik benne a szeretet és a gondoskodás. Tudja, mit akar, és nem fél semmitől. Valami ilyesmi lehet az a kisugárzás, ami az előző kettőhöz adódva igazán vonzó egy nő számára.

Nem játsszák meg az áldozatot

Amire gondolunk, amire koncentrálunk, az meg is látszik rajtunk, és egy idő után olyanokká is válhatunk. Ha egy férfi azt gondolja, ő nem vonzó, nem sikeres, nem megfelelő a nők számára, azt a viselkedése és a megjelenése is tükrözi. Nem úgy azoknak a férfiaknak az esetében, akik ha belépnek a szobába, megáll a levegő: ők határozottak, magabiztosak – még akkor is, ha tudják, nem tökéletesek, mert azt is tudják, hogy mik az erősségeik, hogy miben jobbak, mint más. És ez a hit, ezek a pozitív gondolatok meg is látszódnak rajtuk.