×

Te + Én

Randizzunk a férjünkkel!

Csak azért, mert már hosszú ideje együtt vagyunk a párunkkal, és valószínűleg már mindent tudunk egymásról, ne hagyjuk, hogy a hétköznapi rutin miatt kivesszen a tűz, a romantika a kapcsolatunkból. Inkább tegyünk azért, hogy a kezdeti izgalom és kíváncsiság hosszú távon is megmaradjon, hogy akár évekkel később is szikrázzon közöttünk a levegő és elolvadjunk attól, ha egymáshoz érünk. Mutatunk néhány hétköznapi szokást, amelyekkel megtarthatjuk a romantikát a kapcsolatunkban.

Beszélgessünk

Kérdezzük meg, milyen volt a napja, és meséljünk a sajátunkról. Beszélgessünk általában az életről, az életünkről, arról, hogy hogyan vagyunk, hogyan érezzük magunkat valójában. Beszélgessünk őszintén.

Apró, kedves gesztusok

Tudassuk a párunkkal napközben, hogy gondolunk rá. Ez lehet egy kedves üzenet, vagy vihetünk neki egy szeletet a kedvenc csokijából, vagy valami más apróságot, amiről ő jutott az eszünkbe és tudjuk, hogy tetszeni fog, örülni fog neki.

Fotó: Unsplash/ Naveen Kumar

Fotó: Unsplash/ Naveen Kumar

Vegyük észre az erőfeszítéseit

Amikor a párunk valamit csinál, legyen az fizikai munka, vagy „csak” annyi, hogy vacsorát készít nekünk, köszönjük meg, tudassuk vele, hogy mennyire értékeljük, amiért ő is az életünk része.

Érdeklődjünk a hobbija iránt

Mivel szeretjük a párunkat, bizonyára nem esik nehezünkre a hobbija iránt érdeklődni. Meghallgatni, hogy milyen sikereket ért el, milyen újdonságokat tanult, vagy hallott róla. Még ha mi nem is vagyunk az adott témáért ugyanolyan lelkesek, a partnerünk öröméért mindenképpen megéri.

Érintsük meg egymást

Sajnos előfordulhat, hogy annyira leköt bennünket a munka és az állandó rohangálás, hogy elfelejtjük megölelni, megcsókolni egymást. Egy gyengéd simogatás, egy puszi azonban bármikor belefér, sőt, bele kell, hogy férjen minden nap az időnkbe!

Próbáljunk ki valami újat

A közös szabadidő eltöltése ne legyen megszokott és unalmas, próbáljunk ki együtt valami újat! Legyen az egy új hobbi vagy egy utazás, amikor egy új várost fedezünk fel – a lényeg, hogy mindketten az örömünket leljük benne –, és gyarapítsuk a közös élményeket, a közös emlékeket. Vagy egyszerűen iktassunk be heti egy randinapot. Egy finom vacsora, majd összebújva filmezés a kanapén.