×

Te + Én

Érzelmileg is összeilletek a pároddal?

Minden párkapcsolatban kell, hogy legyen kémia, de a testi vonzalom még nem minden. Ha nincs meg az érzelmi kötődés küzdelmesebb jövő vár rátok.

Sokan azt gondolják, hogy mindennek működnie kell már az első találkozáskor. Valóban, jó páran ebben hisznek, és nekik szükségük is van erre, úgy érzik nem tudnak várni, és nem elég, ha majd szépen lassan kialakul a szerelem. Míg mások türelmesebbek, adnak időt maguknak és a párjuknak is. De, mi van akkor, ha igazából senkinek sem kell várni. Van számtalan olyan jel, ami arra utal, hogy már érzelmileg is mellettünk van az igazi.

Fotó: unsplash.com/JohnSchnobrich

1. Barátok vagytok

Talán már jóval azelőtt is barátok voltatok, hogy társak lettetek volna. A kettőtök közötti kapocs erős, és őszinte. Mindig számíthattok a másikra és nem kell találgatni egymás reakcióját, mert tényleg fél szavakból is értitek egymást.

2. Közös a napi rutinotok

Gyakran beszéltek egymással, talán ugyanabban az órában, mindig. Tudjátok, hogy ki mikor megy vásárolni, dolgozni, pihenni és egymás ízlésével is tisztában vagytok. Emellett tudtok fontos témákról is beszélgetni a legváratlanabb helyzetekben is.

3. Lehetsz előtte sebezhető

A sebezhetőség nem csak abból áll, hogy mersz előtte sírni, hiszen vannak helyzetek, amikor ezt vissza sem lehet fogni. De, ha mersz és tudsz is beszélni a legnagyobb félelmeidről, kudarcaidról, esetleg régi traumákról, akkor az sokkal többet jelent, mint elsőre gondolnád.

4. Az érintésetek több, mint intim

Két ember számtalan módon érhet egymáshoz. Vannak olyan bizsergető, érzéki mozdulatok, ami csak nagyon ritkán jön el az ember életébe. Ehhez nem kell szex, elég egy mindent átható ölelés, egy kedves simogatás, vagy egy szeretetteljes csók. Talán ezekre mondják, hogy olyan villámcsapás szerű, amikor izzik a levegő két ember körül. Ha ezt érzed, akkor nyugodtan gondolhatsz úgy magadra, hogy mázlista vagy: megtaláltad az igazit.