×

Te + Én

Jelek, hogy a párod igazán komolyan tervez veled

Lehet, hogy nem mondja, de a cselekedetei elárulják, ha komolyak a szándékai – a következő jelek például erre utalnak.

1. Másra helyezi a fókuszt

Ki ne tapasztalta volna meg, hogy a férfiak milyen gyorsan tudnak ugrani, ha a haverok sörözni, koncertre, dumálni hívják át őket. Ha viszont a párod számára fontosabb, hogy veled töltse az estét – még akkor is, ha semmi különöset nem csináltok, csak tévéztek –, az azt jelzi, hogy a közös időt helyezi első helyre. Vagy ott vannak például azok a vasárnap délelőttök, amikor kócosan, smink nélkül bóklászol a lakásban az első kávéd után még épp hogy ébredezve… ha azt látod rajta, hogy ilyenkor van érted oda igazán, az is kétségkívül jó jel. Hiszen nem a sminket, a szép ruhát és frizurát szereti, hanem téged.

(Fotó: unsplash.com)

2. Meghallgat

Akkor is, ha rossz napod van, ha egész héten kellemetlen dolgok történtek veled, ezért most nem tudsz egyetlen pozitív gondolatot sem kisajtolni magadból, sőt, akkor is, ha valamit idegességedben vagy csalódottságodban századszor mondasz el neki.

3. Megosztja veled, amije van

Ha a férfi csak magára gondol, az sosem jó jel. Viszont ha eleve úgy készít ebédet, hogy abból mindkettőtöknek jusson, ha neked is vesz túró rudit a boltban, vagy ha megosztja veled jelentős Google-tárhelyét vagy téged tesz meg az életbiztosítása kedvezményezettjének (bármennyire tiltakozol is ez ellen), akkor arra számíts, hogy bizony ez a pasi azt szeretné, ha az élete része lennél, még nagyon sokáig.