×

Te + Én

Az első randi három mumusa

Az első randi előtt általában nagyon izgulunk, ráadásul jó benyomást szeretnénk kelteni a másikban, főleg, ha az az illető nagyon tetszik nekünk. Vannak olyan dolgok azonban, amik könnyen megölhetik a pillanatot és a varázst, így jobb ezekre előre felkészülni, hogy át tudjuk hidalni, ha arra kerülne a sor.

Telefon

A férfiak általában elég érzékenyek arra, ha a nő folyamatosan csak a nyomkodja a randi közben, esetleg még fel is veszi, ha csörög. Sőt, nagy százalékban már az is nagyon kellemetlen szituációkat szülhet, ha az okostelefonunk az asztalon van, és folyamatosan villog, rezeg, pittyeg, ha bármilyen értesítést kapunk. Érdemes a táskánkban, lenémítva hagyni a telefonunkat a randi idejére, hiszen így megtiszteljük a másikat azzal, hogy csak rá figyelünk.

Kényelmetlen ruha

Az nem újdonság, hogy ha nagyobb az önbizalmunk, akkor a randevúnk is jól fog elsülni nagy valószínűséggel. Így ha nem a megfelelő ruhát választjuk ki a találkozóra, mert például az egész este folyamán a szoknyánkat igazgatjuk, akkor idegeskedni fogunk, és feszültek lehetünk az egész találkozó alatt, amit jó eséllyel partnerünkön fogunk levezetni. Érdemes jól átgondolni, mit és hogyan vegyünk fel, otthon felpróbálni, és letesztelni, hogy tényleg jól és kényelmesen érezzük magunkat.

Késés

a
Bár azt szokták mondani, hogy egy nőnek elnézik, sőt el kell nézni a késést, ám 10 percnél többet késni már egyáltalán nem szimpatikus, még egy nő részéről sem. Ha sokat késünk ugyanis a randiról, akkor az azt a látszatot fogja kelteni a másikban, hogy nem volt elég fontos a találkozó ahhoz, hogy képesek legyünk időben vagy akár hamarabb elindulni.