×

Te + Én

Randifilmek egy hétvégi mozizáshoz

Előre megsúgunk annyit, hogy a Titanic nem fog szerepelni a listán.

Forrás: Pixabay/ CCO Public Domain

Mutatunk nektek tehát 3 olyan filmet, amit ha eddig nem láttatok, akkor adjátok hozzá a listátokhoz!

Napos oldal 

Mind Pat (Bradley Cooper) és Tiffany (Jennifer Lawrence) problémás emberek, akik a volt házastársuk elvesztésével foglalkoznak. Mindkettejük életére kihatással van a múlt, ám találkozásuk elindítja a változást. Egy egyesség fejében Tiffany megígéri Patnek, hogy segít visszahódítania ex-feleségét, ám cserébe neki is kell tennie valamit.

Ez a film bemutatja, hogy a szerelem nem arról szól, hogy társadat tökéletesként ismered meg. A szerelem megteremti azt a helyzetet, mikor a nehézségek által is valaki a legjobb lesz számodra – ha ő nehézségekkel is küzd.

Kótyagos szerelem 

Barry (Adam Sandler) egy magába forduló, egyszerű fickó. Váratlan dühkitöréseiről ismeretes, ám társaságban képtelen feloldódni. Hét nővére van, ő az egyedüli férfi a családban. Ám egy fiatal nő mégis feltűnik az életében. Lena (Emily Watson) az autóját, egy mit sem sejtő helyzetben éppen Barry boltja melletti autójavító előtt hagyja, majd kulcsait rá is bízza. Innentől elindul az a bizonyos furcsa románc.

Mielőtt felkel a Nap 

Egy tipikus amerikai srác és egy tipikus francia lány szerelméről szól ez a történet. Jesse (Ethan Hawke) és Celine (Julie Delpy) a Budapestről Bécsbe tartó vonaton ismerkednek meg. A két fiatal a vonatút során közel kerülnek egymáshoz, amiből adódóan a fiú megkéri a lányt, hogy tartson vele a bécsi éjszakába. Szerelmük ebben az éjszakában teljesedik ki, mivel amint felkel a Nap, kapcsolatuk véget is ér.