×

Te + Én

Megtalálom a párom társkeresőn? Hasznos tippeket adunk hozzá

Bármilyen hihetetlennek tűnik is, a társkeresők igenis működnek – csak tudni kell használni őket, és egy-két alapvető szabályt be kell tartanunk a sikeres eredmény érdekében. Ezeket a tippeket érdemes megfogadni, ha arra adjuk a fejünket, hogy az internet világában kutassuk fel az igazit.

Ne legyenek nagy elvárásaink

Manapság már nagyjából mindenki rászabadul a társkeresőkre, aki szingli – ez azt is jelenti, hogy olyanok is fenn vannak az oldalakon, vagy regisztrálnak az appokon, akik nem feltétlenül a szerelmet keresik. Vegyünk lejjebb az elvárásainkból, és ne lássuk mindenkiben azonnal a szőke herceget, mert sokat fogunk koppanni!

Legyünk egyértelműek a szándékainkkal

Ha kapcsolatot keresünk, érdemes olyan profilt is kialakítani magunknak, ami ezt sugallja. Bármennyire szeretünk is bulizni, az ilyen képeinket ne reklámozzuk, mert odavonzzák az olyan embereket, akik csak egyéjszakás kalandokat kutatnak. Próbáljuk meg kidomborítani azokat az értékeinket, amelyeknek, úgy gondoljuk, egy párkapcsolat során hasznát vehetjük.

várakozás (Fotó: illusztráció; pexels.com)

Randizzunk sokat

Ha túlságosan kevés emberrel találkozunk, és csak az online profilok alapján ítélünk, elég kicsi az esélye annak, hogy ráakadunk az igazira. Sokan nem tudják eladni magukat az interneten, ezért az a legjobb, ha minél több emberrel találkozunk, hogy a személyes benyomás is dönthessen. Sokszor olyan emberekkel működik a kémia, akikről először nem is gondoltuk volna, hogy jó párost alkothatunk.

Talán ő az igazi (Fotó: illusztráció, pexels.com)

Jól nézzünk körül

Nem elég a szép mosoly – legyünk válogatósabbak! Olyan embereket keressünk, akik valamiért megfognak, ne olyanokat, akiknek a klasszikus félmeztelen-gyerekes-kutyás képek vannak fenn. Nézzünk a dolgok mögé, és figyeljünk arra is, hogy mit írnak magukról a jelöltek! Attól függetlenül, hogy a képe jól néz ki, nem biztos, hogy ugyanazokat a dolgokat szereti, mint mi.