Te + Én

A férfiakat a részletek is érdeklik

Hajlamosak vagyunk abban a hitben élni, hogy a férfiak csak felületesen figyelnek meg minket egy randi szituációban. Arra számítunk, hogy nekik csupán az a fontos, hogy az adott nő szexis legyen, szép mosolyú, ápolt, kedves és nagyjából ennyi, pedig ez közel sincs így.

A férfiak ennél sokkal furfangosabbak, és sok olyan kis részletre is odafigyelnek, amire mi nem is gondolnánk. Íme 4 dolog, amiről azt hisszük, hogy a férfi észre sem veszi, pedig nagyon is!

Randevú (Fotó: illusztráció pexels.com)

Jó étvágy

Tévhit, hogy egy első randin egy nő csak salátát ehet, és annak is csak a felét. Egy jó étvágyú nő sokkal vonzóbb, mint valaki, aki csak piszkálja az ételt.

Köröm és kéz

A férfiak ugyanolyan részletesen megfigyelik, hogy egy nőnek ápolt-e a keze, mint azt, hogy milyen szép a dekoltázsa. Apró dolognak tűnhet, de a lekopott körömlakk, vagy éppen az ijesztően hosszú műköröm sok férfit elijeszthet. Egy első randira válassz szolid lakott, a körmöd hosszát pedig gondold át.

Testbeszéd

A férfiak verbális kommunikációs képessége közel sem olyan fejlett, mint a nőké. Viszont a testbeszédre annál nagyobb hangsúlyt fektetnek. Figyelj arra, hogy a mozdulataid legyenek finomak és nőiesek, mert ezt a férfi nagyra fogja értékelni.

Pénz

Természetes, hogy egy udvarias férfi meghív minket az első az randin. De ez nem azt jelenti, hogy ezt neked magától értetődőnek kell venned. A férfiaknak szimpatikusabb egy olyan nő, aki felajánlja, hogy fizeti a saját részét, még akkor is, ha ezt a férfi visszautasítja.