Te + Én

Intő jelek, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy valami nem stimmel

Épp megismerkedtél valakivel, de úgy érzed valami nem stimmel vele? Nos, a megérzések sokszor intő jelek lehetnek. Nem könnyű valakit kiismerni az első találkozások során, de azért akad egy-két egyértelmű viselkedésforma, amik arra utalnak, hogy az illető egy veszélyes, megbízhatatlan ember.

Ezek a leggyakoribb jelek, hogy a férfi, akivel randizol, egy igazi „fuss, menekülj” pasi.

Túl szép, hogy igaz legyen

Ha az illető már a legelején becézget, naponta többször felhív és túlságosan mézes-mázos a modora, az sajnos arra utalhat, hogy minél hamarabb ágyba akar vinni. Persze ez csak akkor történhet meg, ha engedsz neki. Mindenesetre a férfiakra nem jellemző, hogy ilyen hamar kimutatnák az érzéseiket, hacsak nem megjátszottak azok az érzések.

Randevú előtt (Fotó: illusztráció pexels.com)

Sérteget

Ez furcsán hangozhat, de a csábításnak nem csak az udvarlás lehet az egyik módja, hanem az is, ha a pasi már az elején kritizálni kezd. Ezt pedig nagyon is tudatosan teszi egy előre kitervelt cél érdekében. Ha ugyanis megkísérli lehúzni az önbizalmad, attól úgy fogod érezni, hogy ő több, jobb nálad.

Ez a manipuláció egyik leghatékonyabb módja, amit a nárcisztikus, veszélyes férfiak tökéletesre fejlesztenek. Mivel ezt nagyon ügyesen csinálják, eleinte észre se fogod venni ezeket a rejtett kis sértéseket, csak azt fogod érezni, hogy egyre jobban a hatalmába kerít. Ha ezt tapasztalod, jobb, ha lezárod a viszonyt, mielőtt túl késő lenne.

Egyfolytában a szemedbe néz

Azt mondják, ha valaki felveszi veled a szemkontaktust, az azt jelzi, hogy megbízható, korrekt emberrel van dolgod. Viszont ha ezt valaki túlzásba viszi, az épp az ellenkezőjét jelenti. A szakértők szerint, akik hipnotikusan hosszú ideig néznek a szemünkbe, a hatalmukat szeretnék demonstrálni.

A túl sokáig kitartott szemkontaktus ugyanis a manipulatív emberek egyik ismérve. Ha már kényelmetlennek érzed, hogy meredten a szemedbe bámul mikor beszél hozzád, akkor sejtheted, hogy valami nem stimmel vele.

Az van, amit ő akar

Ha már az elején az a leosztás, hogy csakis akkor és ott találkozhattok, ahogy az neki megfelel, az arra utalhat, hogy nem tisztel téged. A másik intő jele annak, hogy megbízhatatlan, hogy te sohasem tudod őt elérni telefonon, de ő bármikor hívhat téged. Az ilyen férfiak rettegnek attól, hogy egy pillanatra is a másik kezébe kerüljön a gyeplő, illetve valószínűleg csak kalandként tekintenek a nőre.