Te + Én

Az a férfi, aki szereti a gyerekeket, téged és még főz is, tuti befutó!

Egy humoros, gyengéd, a konyhától sem idegenkedő férfi igazán vonzó lehet nekünk nőknek és minden esélye megvan arra, hogy le is vesz a lábunkról.

1.Ha tud főzni

Szerencsére kinőttük már abból az időszakból, amikor a konyha csak a nők területe volt. Sok férfi már ügyesebben bánik a fakanállal, mint a nők, és jobban is szeret alkotni. Igen, számukra egy vacsora, vagy egy ebéd elkészítése kicsit művészet, és nem annyira kötelesség. Így nekünk, nőknek nincs is attól szexibb, ha a nagy Ő éppen felénk nyújtja a kanalat egy kis kóstolásra.

(Fotó: illusztráció unsplash.com)

2. Ha kimutatja az érzelmeit

Imádjuk, ha egy férfi egyszerre erős, és érzelmes. Utóbbi nem azt jelenti, hogy előbb kezd el sírni egy romantikus filmen, mint mi, de van benne szeretet, és ezt nem fél kimutatni. Szeret ölelni és simogat, és nem csak a szex jelenti neki a testiséget. Imád apró meglepetéseket szerezni, és akkor a legboldogabb, ha tudja, hogy a szeretett nőnek örömet szerzett.

3. Ha szereti a gyerekeket

Ezzel az érzéssel még azok a nők is így vannak, akik nem feltétlenül rögtön az apát látják a férfiban. De az, hogy választottunk kedves és figyelmes egy-egy gyerkőccel az sokat elárul a jelleméről. Az is lehet, hogy ő is egy nagy gyerek, és ezért találják meg gyorsan a közös hangot, de valahogy mégis jó nézni őket játék közben. Ilyenkor nem kellenek szavak, a testbeszéd mindent elárul.