Te + Én

Rázd fel a kapcsolatodat, randi tippek őszre!

Érdemes lesz kimozdulni és szervezni egy randit, még akkor is, ha már egy ideje jártok. Ne hagyd, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok, tedd meg, ami rajtad múlik, tippekkel segítünk!

A randevúzásnak van egy különleges varázsa, amit olyankor is érdemes felidézni, ha már több hónapja, vagy több éve együtt vagytok. Beszéld meg a pároddal, hogy hol és mikor találkoztok, és akár munka után ejtsétek meg a meghitt találkozást.

Érdemes ilyenkor kinézned egy jó kávézót, ahol mondjuk sütőtökös lattét kóstolhattok, vagy egy őszi gasztrofesztiválra is benézhettek. Esetleg egyszerűen csak hívd el sült gesztenyét enni, és sétáljatok egyet a közeli parkban.

(Fotó: illusztráció unsplash.com)

Ha szerettek túrázni egy teljes napot is rászánhattok. Látogassatok egy Rám-szakadékhoz, esetleg Visegrádra vagy a Pilisbe. A Mátráról már nem is beszélve, ami ilyenkor ezer színben pompázik. De, ha csak pár órátok van, akkor a Normafa vagy a Gellért-hegy is tökéletes választás.

Amennyiben kicsit romantikusabb vagy, akkor nézz ki egy színházi előadást. Lehetőleg olyan műfaj legyen, amit a párod is élvez. Előtte vagy utána üljetek be valahova egy pohár borra és egy kicsit engedjétek el a szürke hétköznapokat. Ha pedig a gyermeki éned jönne elő, akkor irány az Állatkert. Ha rég voltatok, akkor sok újdonságot fog tartogatni, de ha már jól ismeritek, akkor is aranyos élmény lesz mindkettőtök számára.