Te + Én

Vonzó női tulajdonságok, amit a férfiak szeretnek

Mi nők pontosan fel tudjuk idézni azokat a pillanatokat, gesztusokat, amelyek miatt beleszerettünk a párunkba, de vajon így vannak ezzel a férfiak is? Milyen tulajdonságokat szeretnek a nőkben?

Úgy tűnik igen. Kutatások szerint van három női tulajdonság, ami a férfiak szerint a legvonzóbb egy nőben.

(Fotó: illusztráció unsplash.com)

Humor a bajban

A férfiaknak talán még fontosabb a humor egy kapcsolatban, mint a nőknek. Ha a kapcsolatban folyton csak az érzelmeikről kell beszélniük, illetve minden kis problémát halálosan komolyan kell venniük, akkor hajlamosak felhúzni a nyúlcipőt. Ha viszont képes vagy a nehezebb időkben is megnevettetni a párod, ha nem veszed túl komolyan magad és passzol a humorérzéketek, az a kulcsa lehet egy igazán boldog párkapcsolatnak.

Önállóság

Bármilyen nehéz is ezt elfogadni nekünk nőknek, de a férfiak úgy vannak összerakva, hogy időről időre szükségük van egy kis szabadságra. Ilyenkor, ha erőlteted, hogy veled foglalkozzon, könnyen kiábrándulhat belőled. Ehelyett, ha azt látja, hogy képes vagy nélküle is lekötni a figyelmed, hogy vannak önálló programjaid, hobbijaid, még jobban beléd szerethet, mint valaha. A férfiak nagyon vonzónak tartják azokat a szabad, önálló nőket, akik képesek megszállottan belemerülni egy jó könyvbe, vagy hangszeren játszanak, esetleg más kreatív hobbit űznek. Találd ki, neked mi a legkedvesebb elfoglaltságod, és élj vele.

Szexis báj

Bármennyire is közhelyes, mégis ez az egyik legfontosabb személyiség jegy egy nőben, ami minden férfit levesz a lábáról. Itt nem csupán a szexiségről beszélünk, inkább egyfajta belülről fakadó kedvességről, amelynél nincs ellenállhatatlanabb tulajdonság egy nőben. Kerüld a gonosz vagy kritikus megjegyzéseket, és próbálj kedves, megértő maradni, még akkor is nehéz.