Te + Én

Eljegyeztek, esküvőre készülünk – Tanácsok az élet legszebb időszakára

Az eljegyzés csodálatos dolog, boldogan tervezzük és várjuk a nagy napot. Csakhogy érdemes odafigyelni, nehogy elvesszünk a részletekben. Segítünk, hogyan ússzuk meg az esküvő előtti kapkodást és idegességet.

Szabjunk ki határokat

Ne foglalkozzunk az esküvő szervezésével napi huszonnégy órában. Foglalkozzunk vele rendszeresen, határozzuk meg, hogy mely napokon, mely időpontokban, mit szervezünk, mivel foglalkozunk, de ne hanyagoljunk más témákat, mert könnyen belefásulhatunk.

(Fotó: illusztráció pexels.com)

 

Készítsünk táblázatot

Megkönnyíti átlátni a teendőket, ha egy táblázatot vezetünk arról, hogy mikor, minek jön el az ideje – már ami a tervezést illeti. Ha ügyesen használjuk a programot, még a költségvetésben is segítségünkre lehet, tudjuk vezetni a kiadásokat is, és jobban átlátható lesz, hogy mire, mennyit szeretnénk költeni, és mennyit adtunk ki valójában.

Hagyjuk, hogy segítsenek!

Ha egy barát vagy családtag felajánlja, hogy segít nekünk valamiben, akkor köszönjük meg, és fogadjuk el. Persze beszéljük meg, hogy mi mit szeretnénk pontosan, de bízzunk másokra is feladatokat, hogy megkönnyítsük a saját életünket.

(Fotó: illusztráció pexels.com)

Alkalmazzunk egy szervezőt

Ha megtehetjük, érdemes felfogadni egy profi esküvőszervezőt, aki mindent tud arról, hogyan kell létrehozni egy álomesküvőt. Mivel tapasztalata van mindenről, ami csak a nagy napon szüséges vagy előfordulhat, nyugodtabban tudunk foglalkozni saját magunkkal a felkészülés időszakában.

A házasság a fontos

Ne felejtsük el, hogy az esküvő csak egy esemény, az utána következő házasság sokkal fontosabb.