Te + Én

Emberek, akiktől meneküljünk!

Biztosan mindenkinek van egy-két horrorsztorija megalázó párkapcsolatokról, a tűrésről és az értelmetlen szenvedésekről. Ezeken a történeteken rendszerint jókat nevetünk, amikor már túl vagyunk rajtuk, és nem vagyunk már érintettek érzelmileg. De biztos, hogy nem ilyen kapcsolatban élünk jelenleg is?

Ha az alábbi megállapítások közül akár egy is igaz a partnerünkre, akkor itt az ideje, hogy ismét kereket oldjunk, mert ennél a férfinál azért jobbat érdemlünk!

(Fotó: illusztráció pexels.com)

Az átalakuló

Ha társaságban jókedvű, vicces és szórakoztató, de amint megjelenünk, és a közelébe kerülünk, hirtelen komor és zárkózott lesz, akkor elég valószínű, hogy csak használ minket, és valami furcsa, titokzatos ok miatt van csak velünk. Bármi legyen is az, ne várjuk meg, míg kiderül!

Az undok

Ha azt tapasztaljuk, hogy nem kedvel a barátaink közül egyet sem, az intő jel! Persze még ő sem lehet jóban mindenkivel, ám olyan nincs, hogy egyetlen nekünk fontos személlyel sem talál semmi közös témát. Képesek lennénk úgy leélni az életünket, hogy a párunk és a barátaink közti egyensúlyt próbáljuk fenntartani folyamatosan? Ha a válasz nem, akkor egyértelmű, mi a teendő!

A magányos farkas

Akinek nincs egyetlen közeli barátja sem, azzal valami komoly gond van, az biztos. A haverok és a munkatársak pedig nem számítanak! Ha nem tud felmutatni egyetlen komoly barátot, lelki társat sem, akkor gondoljunk bele, hogy fog alakulni később a kapcsolatunk? Vajon eltűri-e a barátainkat hosszú távon, beletörődik-e abba, hogy nekünk viszont igenis vannak fontos emberek rajta kívül is az életünkben?

Othello

A féltékenység lehet hízelgő és cuki is az elején. Ám ha azt vesszük észre, hogy jobban tudja a programunkat, mint mi, ha pontosan kiszámolja, hányra érünk haza és még nálunk is jobban tudja a heti beosztásunkat, akkor fussunk! Ettől a típustól nagyon nehéz megszabadulni, s örülhetünk, ha a szakítás után nem fog üldözni a szerelmével még hónapokig.

A faragatlan

Ha a párunk minden ok nélkül durva az emberekkel, kiabál a pincérrel, veszekszik a parkolóőrrel apró-cseprő, jelentéktelen dolgok miatt, akkor baj van! Sok nő elköveti azt a hibát, hogy figyelmen kívül hagyja partnere durvaságát, mígnem azt veszi észre, hogy feléje irányul. Ne várjuk meg azt a napot!