Te + Én

A nagy Ő mindig váratlanul toppan be az életünkbe

Vannak életszakaszok, amikor kétségbeesve keressük életünk társát. A görcsösség pedig nem segít, a nagy Ő leginkább akkor toppan be, amikor nem is várnánk.

Mindenkinek van az életében egy olyan időszak, amikor mindennél jobban szeretné megtalálni a nagy Ő-t. Ez az időszak az ismerkedésről, a bulizásról szól, de a szerelem a legritkább esetekben jön ilyenkor el.

(Fotó: illusztráció unsplash.com)

Görcsösség és balekok

Ebben az életszakaszban az ismerkedések során általában a legnagyobb tuskókat/balekokat/béna alakokat dobja elénk a sors. Mi meg csak állunk megdöbbenve, és nem értjük, mivel érdemeltük ezt ki. Nekünk miért nem lehet szerencsénk a szerelemben? Vannak, akikkel megpróbáljuk, úgymond jobb híján, egy próbát megér, aztán persze csalódunk, és a kapcsolatnak hamar vége szakad.

A szakemberek régóta mondják, a görcsösség nem segít, általában inkább elijeszti a komoly jelölteket, vagy meg se látjuk. Sokszor éppen a görcsösség csapja be a megérzéseinket, és olyanokba is belelátjuk a potenciális jelöltet, akiről józanabb fejjel egyáltalán nem gondolnánk, hogy hozzánk való.

Eleget voltam már egyedül!

Egy hosszabb egyedül töltött idő után érthető, hogy vágyunk valakire, akivel megoszthatjuk az életünket, a mindennapjainkat, a problémáinkat, örömeinket. Sok nő vágyik családra, ez az érzés pedig sokaknál csak fokozódik, ha azt látják, az ismerőseik sorra házasodnak és sorra születnek meg a gyerekek.

Ismerd meg önmagad!

A rengeteg ismerkedéssel, kereséssel járó időszakot, amikor éppen nyakig benne vagyunk, hasztalannak érezzük, pedig ez nincs így. Ez az életszakasz sem hiábavaló, hiszen sokat segít önmagunk megismerésében.

Az ismerkedés és randevúk során egy csomó új szituációba keveredünk, ez pedig segít abban, hogy tisztába jöjjünk önmagunkkal, közelebb kerüljünk ahhoz, kik is vagyunk valójában. Arról pedig nem is beszélve, hogy később, amikor a gyerekek miatt évekig egy-egy bulis este igazán ritkaságnak számít, akkor nem érezzük majd úgy, hogy az átbulizott időszak hiányzik az életünkből.

A nagy Ő váratlanul támad

Tapasztalatból mondom, a nagy Ő akkor érkezik, mikor kicsit sem várjuk, a dolog pedig villámgyorsan komolyra fordulhat. Az ismerkedést sosem lehet korlátozni, ne csak a bulikban vagy barátoknál tartott kerti partin ismerkedjetek. Lehet, hogy a nagy Ő pont az új kolléga az irodából, vagy az a helyes fiú a fitneszteremből, és még az is megeshet, hogy csak egy laza flörtnek induló társkereső oldalas levelezésből lesz a nagy szerelem. A lényeg, hogy ne görcsöljetek, élvezzétek az adott életszakasz minden előnyét, és akkor a sors is elétek dobja azt, akit mellétek szánt!