Te + Én

Intő jelek, amikor a végét járja egy kapcsolat

Érdemes figyelni azokra a jelekre, amelyek arra figyelmeztetnek, hogy a kapcsolatotok nem működik. Ilyenkor érdemes minél hamarabb lezárni a múltat és továbblépni. Ne pazaroljátok az időtöket egy olyan férfi mellett, aki nem hozzátok való!

Minden bizonnyal egyetértetek velünk abban, hogy vannak bizonyos jelek, amik egyértelműen azt mutatják, hogy ideje véget vetni egy kapcsolatnak. Persze hajlamosak vagyunk olykor figyelmen kívül hagyni ezeket, mert túlságosan ragaszkodunk a párunkhoz, vagy félünk a jövőtől, az egyedülléttől. Vagy egyszerűen csak túl fáradtnak érezzük magunkat újból a keresgéléshez.

Akárhogy is, azt érdemes észben tartani, hogy megvannak azok a jelek, amelyek észlelésekor érdemes elgondolkozni a továbbiakról.

Viszlát, mézeshetek!

A kapcsolat elején gyakran nem vesszük észre a másik hibáit. Ám ahogy elmúlnak a mézeshetek, eltűnik a rózsaszín köd és egyszeriben ott állunk/ülünk/fekszünk valaki mellett, akit egyre kevésbé vagyunk képesek elviselni. Idegesít, amit mond, tesz, és az is, ahogy mondja, teszi… Nos, ilyenkor érdemes elgondolkozni azon, hogy jobb lenne továbbállni.

Forrás: Pixabay/CC0 Public Domain

Fotó: Pixabay/CC0 Public Domain

Külön programokat szerveztek

Másik jele lehet a befejezés közeledtének, ha egyszer csak azt veszitek észre, hogy több időt töltenétek inkább egyedül, mint a párotokkal. Ha külön jobban érzitek magatokat, mint vele…  Szerintünk ez is egyértelmű jele a szakítás szükségességének.

Unalmas a szex

A cím önmagáért beszél. Egy párkapcsolatban a jó szex az egyik legfontosabb. Ha unalmassá válik, egyhangú, rutinszerű az együttlét, érdemes előbb megbeszélni, mi lehet az oka. De sajnos ez is lehet annak a jele, hogy nem illetek össze. A kémia már csak ilyen.

 Mást akartok az élettől

Fontos végiggondolni, mit szeretnétek a jövőben. Ha te családot, kertes házat és gyerekeket, míg ő belvárosi lakásban szeretne élni és évente más országba költözni, akkor talán kár is vesztegetnetek az időtöket. Nem kell, hogy egyezzen, de ha teljesen különbözik a jövőről alkotott képetek, akkor inkább keress mást, akivel közelebb áll a jövőképetek egymáséhoz.